If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, оставям за момент светлините за задния ход и се връщам към таблото (осветлението на уредите, управляващи климатроника, перката и насочването на постъпващия вътре в купето въздух). Преди няколко дни уж стана работата, ама явно не както трябва - подсветките работят когато си искат, та някой има ли идея откъде мога да поръчам ето тези крушки? Обиколих всички магазини за авточасти и абсолютно никъде ги нямат...
Колега, прочети пост N20,ако имаш въпроси пиши на лични
Те и тези светеха силно, но за кратко. Уж имат резистори, ама изглежда са изгорели. Не ми се рискува втори път да преправям крушките, че разглабянето на конзолата си е тегава работа. Затова викам да си взема направо нови, ама тук в Русе са кът и никъде ги нямат.
Те и тези светеха силно, но за кратко. Уж имат резистори, ама изглежда са изгорели. Не ми се рискува втори път да преправям крушките, че разглабянето на конзолата си е тегава работа. Затова викам да си взема направо нови, ама тук в Русе са кът и никъде ги нямат.
Ето такива взех аз, те си имат съпротивления, работата е ръг и тръг. Ако присветват от време на време просто не са закопчани добре, моите бяха така и се наложи пак да отворя и да ги наместя както трябва. От тогава нямам никакви проблеми.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Ето такива взех аз, те си имат съпротивления, работата е ръг и тръг. Ако присветват от време на време просто не са закопчани добре, моите бяха така и се наложи пак да отворя и да ги наместя както трябва. От тогава нямам никакви проблеми.
Comment